Haren knippen & modelleren

Wij knippen elk soort haar van halflang haar, kort haar tot lang haar. Daarnaast brengen wij uw haar graag voor u in model. Krullen, stijlen, slag, knotten, paardenstaart wat u maar wenst. Wilt u ook uw haren knippen? Bekijk onze prijzen en behandelingen en maak direct een afspraak .

Hoe vaak haren knippen bij de kapper ?

Hoe vaak is het nodig om uw haar te laten knippen? Dat is natuurlijk erg afhankelijk van uw kapsel. Heeft u kort haar dan is een knipbeurt vaker nodig om ervoor te zorgen dat het haar mooi in model blijft zitten. Bij lang haar kunt u gerust iets langer wachten tot u weer naar de kapper gaat.

Knippen lang haar

Heeft u lang haar en wilt u uw haar mooi en gezond houden? Laat uw haar dan elke 2 maanden knippen. Het knippen van uw gespleten haarpunten zorgt ervoor dat gespleten punten niet verder naar boven toe kunnen splijten. Zo ziet uw haar er mooi en gezond uitzien!

Knippen kort haar

Bij een kort kapsel raden wij aan om eens in de 5 á 6 weken langs te komen in onze kapsalon. Zo ziet uw haar er altijd verzorgd en bijgewerkt uit. De tijd verschilt natuurlijk wel per persoon en is onder andere afhankelijk van het model en hoe snel uw haar groeit.

 

Meer inspiratie nodig?

Klik op onderstaande button om meer afbeeldingen te zien van onze knipkunsten!

Copyright – Kapsalon Het Woolde